Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твМного лошо впечатление ми направи,

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твМного лошо впечатление ми направи,
Коментари Харесай

Соня Момчилова: Депутатската заплата не бива да е по-голяма от учителската

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Много неприятно усещане ми направи, че тематиката за депутатските заплати се повдигна толкоз скоро. Наречете ме популист, само че аз споделям мнението, че заплатата на един народен представител не може да надвишава тази на един преподавател. В сигтуацията, в която се намира страната сега, считам, че е срамно разхищаване да се поставят 3000 лв. представителни на народен представител, настрана пари за участия в комисии, отдално безотчетни пари за бензини, пътувания и така нататък

Това разяснява в ефира на Нова тв Соня Момчилова.

Предложението за заплатите пристигна от Демократична България, които са много пазарно насочени, само че не би трябвало да получат такава поддръжка, каквато получиха и тук упрека ми е към " ИТН ", добави тя. 

Повече щеше да ми хареса, в случай че се одобряват някакви рамки на разходи, някакъв таван и депутатите да стартират да се въприемат като част от народа, който не живее по никакъв начин добре. 2/3 от българите са на прага или под прага на бедността и това би трябвало да бъде отразено и в Народно събрание, добави тя. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР